Τα εμβόλια της γάτας
+51
Romina88
nosyparker
Aigypti-cat
belezza
MonaMina
joyinthesky
kouix
groldwolf
πατουσακια
kat-cats
fwt31n1
vangelia
ban13
vaso
MARAKI099
Airam
victorgatos
paul vunak
Osi
tia
Gatoplikti
nikos_x
otz
Πούπσυ
Debbie4ever
koneko
Naerdiel
Ρόζα
loulou
xarhsanta
alexandrakicat
doremi
Serenata
natalouko
Τζούλι το Κατσούλι
aporw
moukelis
alex..niaou
lamprini
Milly
ΚουκουΒάγια
χαδιαρα
ismini
Anatoli
NiaR
TITIKA CAT
Souggy
SuperCatz
Chouzouris
niou
Φωτεινή
55 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 6
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Τα εμβόλια της γάτας
moukelis έγραψε:Ναι,τουλαχιστον προς το παρον,γιατι ετσι κι αλλιως ταξιδευουμε κιολας και ειναι υποχρεωτικο.Τι να πω...αν εχει καποιος γατα που δεν παταει ουτε στο μπαλκονι,γιατι μεταφερεται και με περιττωματα η λυσσα,ας μην το κανει.Εμενα βγαινουν και στη βεραντα,και βολτα στο παρκο με το σαμαρακι,οποτε δεν το ρισκαρω.Η γιατροι μας μας εχουν διαβεβαιωσει οτι υπαρχει λογος που γινεται καθε χρονο για ζωα που εχουν επαφη με τον εξω κοσμο.
Ποια περιττώματα;

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Αν δεν κανω λαθος μεταφερεται και στα περιττωματα νυχτεριδας,εκτος απο το σαλιο της.Επισης ο ιος δεν ειναι τοσο σπανιος και απιθανος να μεταφερθει σε οικοσιτα ζωα:
"Infected bats,monkeys, raccoons, foxes, skunks, cattle, wolves, coyotes, dogs, mongoose (normally yellow mongoose) or cats present the greatest risk to humans. Rabies may also spread through exposure to infected domestic farm animals, groundhogs, weasels, bears and other wild carnivores".
"Infected bats,monkeys, raccoons, foxes, skunks, cattle, wolves, coyotes, dogs, mongoose (normally yellow mongoose) or cats present the greatest risk to humans. Rabies may also spread through exposure to infected domestic farm animals, groundhogs, weasels, bears and other wild carnivores".
Με τα περιττώματα δεν έχει αποδειχτεί. Με το σάλιο (άρα με το δάγκωμα) 100%.moukelis έγραψε:Αν δεν κανω λαθος μεταφερεται και στα περιττωματα νυχτεριδας,εκτος απο το σαλιο της.Επισης ο ιος δεν ειναι τοσο σπανιος και απιθανος να μεταφερθει σε οικοσιτα ζωα:

Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Δεν εχει αποδειχτει,αλλα απο τη στιγμη που ακομα και μεσα σε πολη εχω συναντησει νυχτεριδα,και υπαρχει η υποψια οτι μεταδιδεται,δεν το ρισκαρω προσωπικα,ειδικα αφου προκειται για θανατηφορα ασθενεια.
Αυτό το έχω πει χιλιάδες φορές κακίστη μου αλλά ποιός μ΄ακούει;;;;;moukelis έγραψε:Δεν εχει αποδειχτει,αλλα απο τη στιγμη που ακομα και μεσα σε πολη εχω συναντησει νυχτεριδα,και υπαρχει η υποψια οτι μεταδιδεται,δεν το ρισκαρω προσωπικα,ειδικα αφου προκειται για θανατηφορα ασθενεια.

Και έχουν και δίκιο όταν ο ίδιος ο κτηνίατρός τους λεει ότι δεν χρειάζεται, δεν πειράζει, ζουν στο διαμέρισμα, μέχρι που άκουσα ότι η γάτα δεν κολλάει λύσσα.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Απ' ό,τι ξέρω κι εμάς έχει εμβολιαστεί για λύσσα και λευχαιμία (για περιτονίτιδα δε θυμάμαι, αλλά μάλλον), αν και δε βγαίνει παρά σπάνια έξω. Αλλά αυτό ξεκίνησε από παλιά, γιατί όταν αρχίσαμε τα εμβόλια είχαμε κι άλλο γατούλη σπίτι που μπαινόβγαινε συχνά, οπότε ήταν απαραίτητο.
Αλλά αν δε βγαίνει καθόλου το γατάκι, ίσως της λευχαιμίας και περιτονίτιδας να μη χρειάζεται.

Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Της λευχαιμιας αν θυμαμαι καλα και ο δικος μας γιατρος μας ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο αν τα γατουμπια δεν βγαινουν εξω και δεν ερχονται σε επαφη με αλλα κατσουλια! 

Τα εμβόλια για λευχαιμία και περιτονίτιδα δεν πρέπει να γίνονται αν πρώτα δεν έχουν εξεταστεί τα γατιά γι αυτές τις ασθένειες και δεν έχουν βγει αρνητικά τα αποτελέσματα!!

natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
natalouko έγραψε:Τα εμβόλια για λευχαιμία και περιτονίτιδα δεν πρέπει να γίνονται αν πρώτα δεν έχουν εξεταστεί τα γατιά γι αυτές τις ασθένειες και δεν έχουν βγει αρνητικά τα αποτελέσματα!!![]()
Αυτο εννοειται!

Ναι.. αν δεν βγαίνει καθόλου δεν χρειάζεται. Μόνο αν έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι αδέσποτες γατούλες και υπάρχει πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με το δικό σου . Και φυσικά πριν τον εμβολιασμό να γίνεται test.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Απ' ό,τι ξέρω κι εμάς έχει εμβολιαστεί για λύσσα και λευχαιμία (για περιτονίτιδα δε θυμάμαι, αλλά μάλλον), αν και δε βγαίνει παρά σπάνια έξω. Αλλά αυτό ξεκίνησε από παλιά, γιατί όταν αρχίσαμε τα εμβόλια είχαμε κι άλλο γατούλη σπίτι που μπαινόβγαινε συχνά, οπότε ήταν απαραίτητο.Αλλά αν δε βγαίνει καθόλου το γατάκι, ίσως της λευχαιμίας και περιτονίτιδας να μη χρειάζεται.
![]()
τώρα είδα ότι το γράψατε πιο πάνω για test

Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Milly έγραψε:Ναι.. αν δεν βγαίνει καθόλου δεν χρειάζεται. Μόνο αν έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι αδέσποτες γατούλες και υπάρχει πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με το δικό σου . Και φυσικά πριν τον εμβολιασμό να γίνεται test.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Απ' ό,τι ξέρω κι εμάς έχει εμβολιαστεί για λύσσα και λευχαιμία (για περιτονίτιδα δε θυμάμαι, αλλά μάλλον), αν και δε βγαίνει παρά σπάνια έξω. Αλλά αυτό ξεκίνησε από παλιά, γιατί όταν αρχίσαμε τα εμβόλια είχαμε κι άλλο γατούλη σπίτι που μπαινόβγαινε συχνά, οπότε ήταν απαραίτητο.Αλλά αν δε βγαίνει καθόλου το γατάκι, ίσως της λευχαιμίας και περιτονίτιδας να μη χρειάζεται.
![]()
τώρα είδα ότι το γράψατε πιο πάνω για test![]()
Σας προλαβαμε!

Καλημέρα! Οι γατούλες μου είναι ενός έτους και κάτι, όταν ήταν μικρές μέχρι 5 μηνών ζούσαν και έξω και γι αυτό τους είχε κάνει ο γιατρός εμβόλιο για λευχαιμία (το ότι χρειαζόταν και τεστ πριν το έμαθα μόλις τώρα από εδώ....). Ήταν το 2ο στη σειρά εμβόλιο απ τα 3 που έκαναν τον πρώτο χρόνο.
1η απορία : Διαβάζω ότι η επανάληψη ενός εμβολίου πρέπει να γίνει μέσα σε 3-4 εβδομάδες. Πρέπει αυστηρά σε αυτό το διάστημα να γίνει η επανάληψη???? Ρωτάω γιατί παρατηρώ στο βιβλιάριό τους το εξής :
9-7-2010 FEL-O-VAX IV (εμβ. κατά της ιογενούς ρινοτραχειίτιδας, καλυκοίωσης, πανλευκοπενίας και χλαμυδίασης)
29-7-2010 Leukocell (για λευχαιμία )
24-8-2010 Tricat Trio
(δηλαδή η επανάληψη του 1ου εμβολίου θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα από τις 24-8??) (το ξέρω ότι είναι λίγο αργά αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί ο γιατρός αυτές τις ημερομηνίες μου είχε σημειώσει να πάω κι εγώ πήρα ως δεδομένο ότι έτσι έπρεπε..)
2η απορία : Από 5 μηνών κι έπειτα οι γάτες μου ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Πήγα λοιπόν χθες για το ετήσιο εμβόλιό τους και διαπίστωσα το βράδυ (έκανα το λάθος και δεν κοίταξα το βιβλιάριο εκείνη τη στιγμή προσεκτικά) ότι κόλλησε τα εξής χαρτάκια " tricat trio" και "leukocell" , ενώ με ρώτησε αν οι γάτες μένουν μόνο μέσα. Ήταν λοιπόν εντελώς περιττό το εμβόλιο για τη λευχαιμία που τους έκανε????? Έχω δε την αίσθηση, δεν είμαι σίγουρη, ότι το εμβόλιο αυτό γίνεται εφάπαξ, και άρα δεν χρειάζεται επανάληψη (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Με λίγα λόγια τους έκανε 2 εμβόλια ενώ έπρεπε ένα???? (ναι πλήρωσα παραπάνω αλλά τους έκανε και 1 ένεση για τ αυτιά τους και μου έδωσε κι ένα φάρμακο να τους βάζω) Και έστω ότι δεν ήταν περιττό (άλλωστε γιατρός δεν έιμαι και δεν ξέρω), μήπως 2 εμβόλια μαζί είναι κάπως βαριά..????
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας ......
1η απορία : Διαβάζω ότι η επανάληψη ενός εμβολίου πρέπει να γίνει μέσα σε 3-4 εβδομάδες. Πρέπει αυστηρά σε αυτό το διάστημα να γίνει η επανάληψη???? Ρωτάω γιατί παρατηρώ στο βιβλιάριό τους το εξής :
9-7-2010 FEL-O-VAX IV (εμβ. κατά της ιογενούς ρινοτραχειίτιδας, καλυκοίωσης, πανλευκοπενίας και χλαμυδίασης)
29-7-2010 Leukocell (για λευχαιμία )
24-8-2010 Tricat Trio
(δηλαδή η επανάληψη του 1ου εμβολίου θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα από τις 24-8??) (το ξέρω ότι είναι λίγο αργά αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί ο γιατρός αυτές τις ημερομηνίες μου είχε σημειώσει να πάω κι εγώ πήρα ως δεδομένο ότι έτσι έπρεπε..)
2η απορία : Από 5 μηνών κι έπειτα οι γάτες μου ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Πήγα λοιπόν χθες για το ετήσιο εμβόλιό τους και διαπίστωσα το βράδυ (έκανα το λάθος και δεν κοίταξα το βιβλιάριο εκείνη τη στιγμή προσεκτικά) ότι κόλλησε τα εξής χαρτάκια " tricat trio" και "leukocell" , ενώ με ρώτησε αν οι γάτες μένουν μόνο μέσα. Ήταν λοιπόν εντελώς περιττό το εμβόλιο για τη λευχαιμία που τους έκανε????? Έχω δε την αίσθηση, δεν είμαι σίγουρη, ότι το εμβόλιο αυτό γίνεται εφάπαξ, και άρα δεν χρειάζεται επανάληψη (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Με λίγα λόγια τους έκανε 2 εμβόλια ενώ έπρεπε ένα???? (ναι πλήρωσα παραπάνω αλλά τους έκανε και 1 ένεση για τ αυτιά τους και μου έδωσε κι ένα φάρμακο να τους βάζω) Και έστω ότι δεν ήταν περιττό (άλλωστε γιατρός δεν έιμαι και δεν ξέρω), μήπως 2 εμβόλια μαζί είναι κάπως βαριά..????
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας ......
Serenata- Prime Cat
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : Αμελί, Καραμέλα, Σερενάτα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/05/2010
Mood :
Το εμβόλιο της λευχαιμίας είναι περιττό αν η γάτα ζει αποκλειστικά εντός.
Την ίδια
που έκανε ο γιατρός σου, την έκανε και ο προηγούμενος γιατρός μας σε μια γατούλα μας, ενώ κι εμείς του είχαμε πει ότι δεν βγαίνει έξω..
Επιπλέον, το εμβόλιο της λευχαιμίας δεν χορηγείται εφάπαξ, θέλει επανάληψη όπως το 3πλό ή το 4πλό..
Αν αντιλήφθηκα σωστά, δεν τους έκανε επαναληπτικό, άρα είναι σχεδόν σα να μην έγινε..
Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνει και τα 2 εμβόλια μαζί, θεωρώ πάντως πώς καλό είναι να μην γίνονται παραπάνω από ένα εμβόλια τη φορά, για ευνόητους λόγους..
Όσο για το επαναληπτικό, δεν πειράζει αν είναι λίγο παραπάνω από 3-4 βδομάδες, αλλά να μην είναι και 2 μήνες πχ..
Την ίδια

Επιπλέον, το εμβόλιο της λευχαιμίας δεν χορηγείται εφάπαξ, θέλει επανάληψη όπως το 3πλό ή το 4πλό..
Αν αντιλήφθηκα σωστά, δεν τους έκανε επαναληπτικό, άρα είναι σχεδόν σα να μην έγινε..
Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνει και τα 2 εμβόλια μαζί, θεωρώ πάντως πώς καλό είναι να μην γίνονται παραπάνω από ένα εμβόλια τη φορά, για ευνόητους λόγους..
Όσο για το επαναληπτικό, δεν πειράζει αν είναι λίγο παραπάνω από 3-4 βδομάδες, αλλά να μην είναι και 2 μήνες πχ..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:Το εμβόλιο της λευχαιμίας είναι περιττό αν η γάτα ζει αποκλειστικά εντός.
Την ίδιαπου έκανε ο γιατρός σου, την έκανε και ο προηγούμενος γιατρός μας σε μια γατούλα μας, ενώ κι εμείς του είχαμε πει ότι δεν βγαίνει έξω..
Μάλιστα..... Ευχαριστώ πολύ SuperCatz

Δηλαδή το εμβ. της λευχαιμίας που έκαναν πέρσι ήθελε ένα μήνα μετά επανάληψη (θυμάμαι ότι μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν χρειάζεται επανάληψη αυτό) οπότε είναι σα να μην έγινε και άρα το χθεσινό εμβ. για λευχαιμία είναι 2 φορές περιττό.....
Κι εγώ, με βάση τη λογική και μόνο, πιστεύω πως δεν έπρεπε να τους κάνει 2 μαζί....
Τι να πω..... δεν ξέρω αν πρέπει να τον ξαναεμπιστευτώ..... ε ντάξει φυσικά δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος αλλά μου φαίνεται λίγο απρόσεκτος.... και βιαστικός ο τρόπος αντιμετώπισης....Βέβαια είναι 2 οι γιατροί σ αυτό το ιατρείο που έχουν μάλιστα και καλή φήμη, αλλά το θέμα είναι ότι εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τον άλλον ωστόσο, όποιος είναι ελεύθερος εκείνη τη στιγμή (ή όποιος απ τους 2 είναι εκεί) αναλαμβάνει....οπότε είναι θέμα τύχης...δεν ξέρω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω σ έναν γιατρό που όλες (απ ότι διαβάζω) ξέρετε και προτιμάτε κι εμπιστεύεστε, η απόσταση είναι το μεγάλο μου θέμα....
Serenata- Prime Cat
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : Αμελί, Καραμέλα, Σερενάτα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/05/2010
Mood :
Βρε Βίκυ πως τα θυμάσαι όλα απ' έξω; Ιατρικός οδηγός γάτας είσαι παιδάκι μου!

doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Serenata έγραψε:SuperCatz έγραψε:Το εμβόλιο της λευχαιμίας είναι περιττό αν η γάτα ζει αποκλειστικά εντός.
Την ίδιαπου έκανε ο γιατρός σου, την έκανε και ο προηγούμενος γιατρός μας σε μια γατούλα μας, ενώ κι εμείς του είχαμε πει ότι δεν βγαίνει έξω..
Μάλιστα..... Ευχαριστώ πολύ SuperCatz![]()
![]()
Δηλαδή το εμβ. της λευχαιμίας που έκαναν πέρσι ήθελε ένα μήνα μετά επανάληψη (θυμάμαι ότι μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν χρειάζεται επανάληψη αυτό) οπότε είναι σα να μην έγινε και άρα το χθεσινό εμβ. για λευχαιμία είναι 2 φορές περιττό.....
Κι εγώ, με βάση τη λογική και μόνο, πιστεύω πως δεν έπρεπε να τους κάνει 2 μαζί....
Τι να πω..... δεν ξέρω αν πρέπει να τον ξαναεμπιστευτώ..... ε ντάξει φυσικά δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος αλλά μου φαίνεται λίγο απρόσεκτος.... και βιαστικός ο τρόπος αντιμετώπισης....Βέβαια είναι 2 οι γιατροί σ αυτό το ιατρείο που έχουν μάλιστα και καλή φήμη, αλλά το θέμα είναι ότι εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τον άλλον ωστόσο, όποιος είναι ελεύθερος εκείνη τη στιγμή (ή όποιος απ τους 2 είναι εκεί) αναλαμβάνει....οπότε είναι θέμα τύχης...δεν ξέρω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω σ έναν γιατρό που όλες (απ ότι διαβάζω) ξέρετε και προτιμάτε κι εμπιστεύεστε, η απόσταση είναι το μεγάλο μου θέμα....
H αλήθεια είναι ότι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη στον γιατρό..
Εξίσου θέμα βέβαια είναι και η απόσταση...
Να ρωτάς εδώ ό,τι θες, πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί ν' απαντήσει στις ερωτήσεις σου.

doremi έγραψε:Βρε Βίκυ πως τα θυμάσαι όλα απ' έξω; Ιατρικός οδηγός γάτας είσαι παιδάκι μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι βρε Μαράκι και ιατρικός οδηγός!

Κομπογιαννίτικα και από προσωπική εμπειρία με τα γατούνια μου, ό,τι ξέρω!
Ούτε στο πολύ πολύ μικρό νυχάκι των γιατρών δεν φτάνω..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
παιδια ο μαικ ηταν να παει το προηγουμενο μηνα για εμβολιο οταν δηλαδη ηταν 2 μηνων αλλα θα παει το αλλον μηνα (4 μηνων) πειραζει?
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : -
alexandrakicat έγραψε:παιδια ο μαικ ηταν να παει το προηγουμενο μηνα για εμβολιο οταν δηλαδη ηταν 2 μηνων αλλα θα παει το αλλον μηνα (4 μηνων) πειραζει?
Το εμβολιο πρεπει να γινεται στους 2 μηνες!

Βασικα δεν πιστευω να υπαρξει μεγαλο προβλημα..αλλα καλο ειναι να τον πας το συντομοτερο! Γιατι ουσιαστικο το εμβολιο ειναι αυτο που τον προστατευει!

το ξερω αλλα εχουμε καποιες υποχρεοσεις αυτο τον μηνα και δεν μπορουμε αλλα σιγουρα θα τον παμε τον αλλον μηνα!ασχετο με τα εμβολια αλλα το νορυτερο που μπορω να τον στειρωσω ποσο ειναι?
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
alexandrakicat έγραψε:το ξερω αλλα εχουμε καποιες υποχρεοσεις αυτο τον μηνα και δεν μπορουμε αλλα σιγουρα θα τον παμε τον αλλον μηνα!ασχετο με τα εμβολια αλλα το νορυτερο που μπορω να τον στειρωσω ποσο ειναι?
Περιπου στους 6 μηνες!

τον οκτωμβριο ε?
-
Καλησπέρα παιδιά!!!
θα θελά να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Πήρα ένα αδέσποτο γατάκι, ο γιατρός υπολογίζει οτί είναι 5 μηνών περίπου και του έκανα χθες κάποια εμβόλια (fel o vax pct, profender, ivermey η κάπως έτσι ). Όπότε από χθές το γατάκι κοιμάται σχεδόν συνέχεια και σαν να τρεκλίζει πολύ λίγο.Πάντως όρεξη για φαγητό έχει!!Ο γιατρός μου είπε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί (!!) και πήγα κ του έδωσε βιταμίνη β , αλλά και πάλι δεν τον βλάπω ιδιαίτερα ενεργητικό. Έχω αρχίσει να ανησυχώ.Αν καποιός ξέρει κάτι ας μου απαντήσει.

xarhsanta- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/09/2011
Τι εννοεις καποια εμβολια? Ποσα του εκανε δηλαδη? Εγω ξερω οτι για πρωτη φορα το γατακι κανει ενα εμβολιο και σε 20 μερες το επαναληπτικο!
του έκανε τρία.(fel o vax pct, profender, ivermey η κάπως έτσι ).
xarhsanta- Kitten
-
xarhsanta έγραψε:του έκανε τρία.(fel o vax pct, profender, ivermey η κάπως έτσι ).
Το profender το βρισκω στο google σαν αποπαρασιτικο! Εισαι σιγουρη οτι ειναι εμβολιο? Ειδες να του κανει 3? Το ivermey δεν το βρισκω καν να δω τι ειναι! Το πρωτο το ξερω και ειναι οκ!
τι να σου πώ το πήγε ο πατέρας μου οπότε μάλλον θα έκανε λάθος για to profender αλλά δύο του έκανε σίγουρα γιατί μου είπε ότι στο πρώτο δεν διαμαρτυρήθηκε πολύ αλλά στο δευτερο εμβολιο πόνεσε πολύ και τον καταγρατζούνισε.

xarhsanta- Kitten
-
Το felovax ειναι το τριπλο ή τετραπλο. Αυτο ειναι το βασικο.
Το profender εγω το παιρνω σε μορφη αμπουλας και ειναι για εσωτερικη αποπαρασιτωση.
Το τελευταιο που λες δε ξερω τι ειναι.
Καλυτερα να τον παρεις ενα τηλ.
Το profender εγω το παιρνω σε μορφη αμπουλας και ειναι για εσωτερικη αποπαρασιτωση.
Το τελευταιο που λες δε ξερω τι ειναι.
Καλυτερα να τον παρεις ενα τηλ.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Τον πήρα και σήμερα και μου είπε φέρτον απο δώ να του δωσουμέ βιταμίνη β (που του έδωσε κ χθές).Αλλά αυτό είναι λύση ???? μήπως πρέπει να πάω σε άλλον κτηνίατρο?
xarhsanta- Kitten
-
Εμας ο γιατρος μας μετα απο καθε εμβολιο μας λεει οτι μια 24ωρη ακεφια και ανορεξια ειναι φυσιολογικη. Αλλα εαν δουμε οποιαδηποτε αλλα συμπτωματα ή αυτα περαν του 24ωρου να τον παμε αμεσως.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
οκ ευχαριστώ πολύ !!!

xarhsanta- Kitten
-
Μήπως εννοείς ivermectin ;;; Είναι ένεση που πράγματι πονάει και δίνεται για ακάρεα -παράσιτα του δέρματος -ψώρίτσα κλ.π Μήπως είδε ότι έχει παράσιτα στα αυτιά;;; Βέβαια δεν έχει τέτοιες παρενέργειες σε σωστή δόση για γάτα εκτός αν γίνει μεγάλη δόση (είναι κυρίως για σκυλιά). Αν συνεχίζονται τα συμπτώματα πρέπει να το ξαναπάς στο γιατρό σου.xarhsanta έγραψε:του έκανε τρία.(fel o vax pct, profender, ivermey η κάπως έτσι ).
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Ναι μάλλον αυτό θα είναι και όντως είχε παράσιτα στα αυτάκια του.Ο γιατρός το μόνο που είπε είναι να του ξαναδώσει άλλη μια βιταμίνη β. Λες να απευθυνθώ σε άλλο γιατρό ,πάντως τον συγκεκριμένο δεν τον είδα να αγχώνεται!!
xarhsanta- Kitten
-
Δεν ξέρω να σου πω γιατί του δίνει βιταμίνη Β. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κακό.xarhsanta έγραψε:Ναι μάλλον αυτό θα είναι και όντως είχε παράσιτα στα αυτάκια του.Ο γιατρός το μόνο που είπε είναι να του ξαναδώσει άλλη μια βιταμίνη β. Λες να απευθυνθώ σε άλλο γιατρό ,πάντως τον συγκεκριμένο δεν τον είδα να αγχώνεται!!
Milly- Συνερ-γάτα
-
Mood :
Πως ειστε σημερα?
-
Mood :
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» Γρατζουνιές γάτας..πυρετός της γάτας;;; Τι γνωρίζετε;
» πρωτο εμβολιο !!!!!
» Απορίες και δυσάρεστες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια... Τελικά τι πρέπει να κάνουμε?
» Αιμομπαρτονέλλωση της γάτας
» Εμετός της γάτας μου
» πρωτο εμβολιο !!!!!
» Απορίες και δυσάρεστες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια... Τελικά τι πρέπει να κάνουμε?
» Αιμομπαρτονέλλωση της γάτας
» Εμετός της γάτας μου
Σελίδα 2 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
» θολο ματι σε γατακι
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
» Κόκκινα ούλα
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
» Είμαστε ευαίσθητες!
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!
» Τα εμβόλια της γάτας
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» Dormir avec un chat