Εγχειρηση στο ματι και αποριες
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Καλησπερα,
η γατα μου μολις εκανε επεμβαση στο δεξι ματι στο εξωτερικο οπου και βρισκομαι...ειχε εμφανισει μια μαυρη μικρη κουκιδα μ αποτελεσμα αυτο να μεγαλωσει και να εξαπλωθει ...ειχε το ματακι του μονιμως κλειστο...Κατα την επεμβαση του τοποθετηθηκε Graft απ οτι μου ειπαν...Τεραστιο κοστος αλλα δεν μπορουσα να τον αφησω να χασει το ματακι του...Μετα απο επισκεψη για να δουμε την μετεγχειρητικη του πορεια μου ειπαν οτι το ματι αναρρωνει καλα μιας και η μεμβρανη αρχιζει να καλυπτει το ματι ομως βλεπουν ενα μικρο καφε σημαδακι τ οποιο μπορει ισως να γινει μαυρο οπως πριν και να χρειαστει νεα επεμβαση.,Eπισηε μου ειπαν οτι αυτο μπορει να ειναι γενετικο θεμα μιας και ειναι περσιας και ως γνωστο εχουν ευαισθητα ματακια...Τον αυγουστο θα ειμαι ελλαδα...μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινεται καποιον πολυ καλο γιατρο για ματια;;;;Θελω μια αποψη ακομα....
Ευχαριστω...
η γατα μου μολις εκανε επεμβαση στο δεξι ματι στο εξωτερικο οπου και βρισκομαι...ειχε εμφανισει μια μαυρη μικρη κουκιδα μ αποτελεσμα αυτο να μεγαλωσει και να εξαπλωθει ...ειχε το ματακι του μονιμως κλειστο...Κατα την επεμβαση του τοποθετηθηκε Graft απ οτι μου ειπαν...Τεραστιο κοστος αλλα δεν μπορουσα να τον αφησω να χασει το ματακι του...Μετα απο επισκεψη για να δουμε την μετεγχειρητικη του πορεια μου ειπαν οτι το ματι αναρρωνει καλα μιας και η μεμβρανη αρχιζει να καλυπτει το ματι ομως βλεπουν ενα μικρο καφε σημαδακι τ οποιο μπορει ισως να γινει μαυρο οπως πριν και να χρειαστει νεα επεμβαση.,Eπισηε μου ειπαν οτι αυτο μπορει να ειναι γενετικο θεμα μιας και ειναι περσιας και ως γνωστο εχουν ευαισθητα ματακια...Τον αυγουστο θα ειμαι ελλαδα...μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινεται καποιον πολυ καλο γιατρο για ματια;;;;Θελω μια αποψη ακομα....
Ευχαριστω...
DECADANCE- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/08/2008
Απ: Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Καλησπέρα !!
Εξ οσων θυμάμαι απο παλαιοτερες συζητήσεις στο φορουμ στην Αθήνα υπάρχουν 2 κτηνιατροι με εξειδικευση σε οφθαλμολογικα θεματα και επεμβάσεις. Ειναι γνωστοι στους ιατρικους κύκλους. Αν ξέρει καποιο μέλος μπορει να σε ενημερώσει με προσωπικο μήνυμα διαφορετικα μπορει να ρωτήσεις η να ρωτήσουμε καποιον κτηνιατρο να μας πει. Τον Αυγουστο βέβαια δύσκολη περιοδος για γιατρους,
Περαστικα σας !!
Εξ οσων θυμάμαι απο παλαιοτερες συζητήσεις στο φορουμ στην Αθήνα υπάρχουν 2 κτηνιατροι με εξειδικευση σε οφθαλμολογικα θεματα και επεμβάσεις. Ειναι γνωστοι στους ιατρικους κύκλους. Αν ξέρει καποιο μέλος μπορει να σε ενημερώσει με προσωπικο μήνυμα διαφορετικα μπορει να ρωτήσεις η να ρωτήσουμε καποιον κτηνιατρο να μας πει. Τον Αυγουστο βέβαια δύσκολη περιοδος για γιατρους,
Περαστικα σας !!

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Απ: Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Θα μπορούσατε να μου στείλετε τα στοιχεία των κτηνιατρων;
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
Ζιζάνης- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 10
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2023

» Διαρροια μετα απο εγχειρηση
» Ματι help
» Θολο μου....ματι...!!!
» SOS μολυνση στο ματι
» γραντζουνια στο ματι?
» Ματι help
» Θολο μου....ματι...!!!
» SOS μολυνση στο ματι
» γραντζουνια στο ματι?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
» M A DOLI N A
» ναρκωση με αεριο
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
» θολο ματι σε γατακι
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
» Κόκκινα ούλα
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
» Είμαστε ευαίσθητες!
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!
» Τα εμβόλια της γάτας
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» Dormir avec un chat