gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

+4
akaalias
markello
andrilisa
Gatadministrator
8 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε ζώο!

Δημοσίευση από Gatadministrator Σαβ Νοε 21, 2009 12:22 am

Διαβάστε πριν αγοράσετε ένα ζώο.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Puppy-farming-prisoner-for-profit

Είστε φιλόζωος... Αγαπάτε τα ζώα... Θα θέλατε πολύ ένα ζωάκι να συντροφεύσει τη ζωή σας... Να την κάνει καλύτερη. Να γίνετε κι εσείς καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτή την «συγκατοίκηση».

Ποια είναι λοιπόν η πρώτη σκέψη όταν νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια ψυχούλα; «Θα πάω σε εξειδικευμένο petshop. Εκεί θα δω διάφορα ζώα και θα πάρω αυτό που θα μου κάνει κλικ... γιατί τα πάντα είναι και χημεία». Η σκέψη αυτή έρχεται σχεδόν ασυνείδητα στο μυαλό. Ασυνείδητα και χωρίς καμία τύψη.... Όμως δυστυχώς αυτή η σκέψη δεν αρμόζει σε κανένα φιλόζωο. Αυτή η σκέψη πρέπει να γίνει συνείδησή μας ότι είναι ΛΑΘΟΣ.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Pet_collage

Σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να σας αποθαρρύνει να αγοράσετε ζωάκι ράτσας! Όλα τα ζωάκια, ράτσας και μη, αξίζουν μια θέση στον ήλιο... Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να αφυπνίσει σε σχέση με το ΑΠΟ ΠΟΥ πρέπει να προμηθευτούμε ένα ζώο... ράτσας ή μη....

Φυσικά, τα αδεσποτάκια τα βρίσκουμε πιο εύκολα... Βρίσκονται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού μας, στην επιστροφή από το σχολείο, σε μια βόλτα από την εξοχή. Έτσι, λόγος να «αγοραστεί» ένα ζώο που δεν είναι ράτσας, δεν υπάρχει... Ευτυχώς, τα αδέσποτα δεν κινδυνεύουν από την ανθρώπινη μανία εμπορευματοποίησης. Προσφέρονται δωρεάν και μας στολίζουν την ζωή έτσι απλά...

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα ζωάκια ράτσας. Αυτά τα «προνομιούχα» ζωάκια πληρώνουν το τίμημα της ανθρώπινης αλαζονείας. Αλλά και του ανθρώπινου κομπλεξισμού που μας κάνει να νιώθουμε καλύτεροι διότι πολύ απλά διαθέτουμε ένα καθαρόαιμο!

Έτσι, κατʼ επέκταση η ζήτηση δημιουργεί την προσφορά.... αλλά και το δράμα των ζώων αυτών: Τα ζώα ράτσας πωλούνται. Πολλά pet shops έχουν ειδικά γυάλινα κλουβιά και προσφέρουν το εμπόρευμά τους... εμπόρευμα ανύποπτων ψυχών που απλώς έτυχε να είναι «καθαρόαιμες».

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Shelterpuppy-1

Κοιτάμε τη «βιτρίνα». Δύο ματάκια μας κοιτάνε παρακλητικά. Το ζωάκι προσπαθεί να μας προσελκύσει την προσοχή. Γαυγίζει ή νιαουρίζει... Μπαίνουμε μέσα. Η υπάλληλος του pet shop το βάζει στην αγκαλιά μας. Μια ανυπεράσπιστη ψυχούλα μας προσφέρεται με όλη της το είναι. Με όλη της την δύναμη. Μόλις λίγα ευρώ μας χωρίζουν από το να γίνει δικιά μας. Αξίζουν τα ευρώ αυτά μπροστά στη βούληση μας να «σπάσουμε» αυτό το γυάλινο κλουβί και να δώσουμε στο ζωάκι ένα σπίτι;

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε 6a00d8341c630a53ef00e5534b9b758833-

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΨΥΧΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

Αγοράζοντας ένα ζωάκι από pet shop δεν βοηθάμε στη σωτηρία τους, απλά αυξάνουμε τη ζήτηση τους, με φυσικό επακόλουθο τη μαζική αναπαραγωγή όλο και περισσότερων κουταβιών στα «Puppy Mills». Καμία νομοθεσία δεν μπορεί να τα βοηθήσει εφόσον δεν υπάρξει κινητοποίηση. Παρά μόνο το δικό μας ενδιαφέρον και η ενημέρωση.

Όσο σκληρό κι αν φαίνεται, αφήστε αυτά τα ματάκια να σας κοιτούν πίσω από το τζάμι; Ας χαθούν κάποια για να γλιτώσουν πολύ περισσότερα... Για να μπει ΤΕΛΟΣ σε αυτή την εμποροπανήγυρη ψυχών.

Τι είναι τα «Puppy Mills»;
Ο όρος «Puppy Mills» («Kitten Mills» για τα γατιά) αναφέρεται στις επιχειρήσεις μαζικής αναπαραγωγής κουταβιών και άλλων ζώων, τα οποία πωλούνται στη «βιομηχανία» των pet shops ανά τον κόσμο. Αυτοσκοπός; Το κέρδος, στο όνομα του οποίου παραμερίζεται το μέλημα για αναπαραγωγή υγιών σκυλιών, άξιων εκπροσώπων του είδους τους.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Puppymill1

Γεγονότα:

- Εκατοντάδες χιλιάδες κουταβιών και άλλων ζωων μεγαλώνουν κάθε χρόνο σε κυνοτροφεία με σκοπό το κέρδος.
- Τα «Puppy Mills» είναι γνωστά για τις απάνθρωπες συνθήκες και την αδιάκοπη αναπαραγωγή γενετικά «ελαττωματικών» ζωων.
- Στις Ηνωμένες πολιτείες υπάρχουν, βάση ερευνών, τουλάχιστον 3.500 pet shops που εμπορεύονται ζώα. Πουλάνε περίπου 500.000 κουτάβια το χρόνο. Εκτιμάται ότι μόνο στην πολιτεία του Μιζούρι, η «βιομηχανία κουταβιών» αποτιμάται στα 40 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
- Τα σκυλιά που ζουν στα «Puppy Mills» καλύπτονται από μπερδεμένο και βρώμικο τρίχωμα, τα δόντια τους σαπίζουν και η όρασή τους είναι ελλιπής. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σκυλιών των οποίων τα σαγόνια αποσυντίθενται λόγω σήψης των δοντιών τους.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε PuppyMillMaltese1

- Τα ζωα κρατούνται σε μικρά, συρμάτινα, υπερυψωμένα κλουβιά καθʼ όλη τη διάρκεια της ζωής τους στα οποία στεγάζονται υπεράριθμα ζώα, χωρίς καθόλου προσωπικό χώρο. Δεν τους επιτρέπεται σχεδόν ποτέ να βγουν έξω. Τα περισσότερα απʼ αυτά δεν έχουν αγγίξει ποτέ στέρεο έδαφος ή γρασίδι.
- Πολλά από τα ζωα πληγώνονται κατά τη διάρκεια καβγάδων που λαμβάνουν μέρος στα υπερπληθή κλουβιά που διαμένουν από τα οποία δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής.
- Πολλά ζώα τραυματίζουν ή χάνουν τα άκρα τους που παγιδεύονται στα συρμάτινα πατώματα των κλουβιών, στην προσπάθειά τους να απελευθερωθούν.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Puppy20Mill-Dirty20Dog

- Δεν υπάρχει θέρμανση ή κλιματισμός. Τα σκυλιά και τα άλλα ζώα παγώνουν μέχρι θανάτου το χειμώνα και «ψήνονται», στην κυριολεξία, από τα συρμάτινα κάγκελα το καλοκαίρι.
- Τα «Puppy Mills» αυξάνουν τα κέρδη τους διατηρώντας στο ελάχιστο το λειτουργικό κόστος τους, εφόσον τα έξοδα για τη διατροφή, τη διαμονή και την κτηνιατρική περίθαλψη των ζώων είναι υποτυπώδη.
- Την τροφή που καταναλώνουν τα ζώα, προμηθεύονται συχνά από ελαττωματικές ή ληγμένες παρτίδες. Άλλες φορές απλά μαζεύονται από τα πατώματα εργοστασίων παραγωγής ζωοτροφών. Τα ζώα στερούνται θρεπτικών ουσιών με αποτέλεσμα το σάπισμα των δοντιών τους από νεαρές ηλικίες.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε PMill16

- Συχνή μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι η τοποθέτηση μεταλλικών ράβδων στο εσωτερικό του λαιμού των σκυλιών σπάζοντας έτσι τις φωνητικές τους χορδές, ώστε να αποφεύγονται «διαμαρτυρίες» από την πλευρά των ζώων, πιθανές καταγγελίες από οποιονδήποτε ευσυνείδητο καθώς και ηχορύπανση.
- Τα θηλυκά σκυλιά, ζευγαρώνουν από τον πρώτο οίστρο τους, καθώς και σε κάθε οίστρο που ακολουθεί, μέχρι τα καταβεβλημένα κορμιά τους να μην μπορούν πια να «παράγουν» και στη συνέχεια θανατώνονται. Συχνά θανατώνονται με πυροβολισμό ή λιθοβολισμό. Άλλες φορές πωλούνται σε εργαστήρια ως πειραματόζωα ή αφήνονται να πεθάνουν από ασιτία. Τα σκυλιά επιβιώνουν συνήθως μέχρι την ηλικία των πέντε ετών.
- Τα μικρά ζωα απομακρύνονται από τη μητέρα τους στην ηλικία των 5-8 εβδομάδων και πωλούνται σε «μεσάζοντες» οι οποίοι τα στοιβάζουν σε καρότσες φορτηγών με σκοπό τη μεταπώληση στα γνωστά σε όλους pet shops. Εξάγονται ανά τον κόσμο με πλοία, αεροπλάνα και φορτηγά χωρίς κατάλληλη διατροφή, νερό, εξαερισμό και συχνά χωρίς κλουβιά μεταφοράς. Πολλά από αυτά πεθαίνουν στη διαδρομή.
- Ανυποψίαστες οικογένειες αγοράζουν τα κουτάβια και στην πορεία ανακαλύπτουν πως αυτά φέρουν μη ιάσιμες ασθένειες, γενετικά, ακόμα και ψυχολογικά προβλήματα. Συχνά τα κουτάβια πεθαίνουν στις πρώτες μέρες μεταφοράς τους στο νέο τους σπίτι. Άλλα χρειάζονται ιατρική περίθαλψη που κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ. Τα περισσότερα υποφέρουν από ψυχολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν από την ανύπαρκτη κοινωνικοποίηση και τις άθλιες συνθήκες των «Puppy Mills».
- Πολλά pet shops εμπορεύονται ζώα από «Puppy-Kitten Mills» υποστηρίζοντας ότι προέρχονται από εγχώριους και υπεύθυνους εκτροφείς. Τα ζώα συνοδεύονται από πλαστά χαρτιά «γνησιότητας».


Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Puppymill2

Υιοθετήστε ζώα ράτσας μόνο από υπεύθυνους εκτροφείς.
Αν πάλι ψάχνετε απλά ένα φιλαράκι, υπάρχουν τόσα αδεσποτάκια που περιμένουν να σας δείξουν την αγάπη και την αφοσίωση τους. Μην τα ξεχνάτε!

Να είστε σίγουροι πως βοηθάτε να σταματήσει η κακομεταχείριση των ζώων αν δεν αγοράσετε ζώο από μαγαζί και υιοθετήσετε ένα. Επίσης, μποϋκοτάρετε όλα αυτά τα παζάρια ψυχών με το να αγοράζετε τροφές και αξεσουάρ από μαγαζιά που δεν εμπορεύονται ζώα, αλλά μόνο οτιδήποτε άψυχο.

Η παραμονή των ζώων στα μαγαζιά, είναι επίπονη γιαυτά. Ένα κουτάβι, μπορεί να ζει μέσα σε γυάλινο κλουβί μέχρι και 7 μήνες ή ακόμα και ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκωθεί, να κουνηθεί, να καθαριστεί, να ενεργηθεί σωστά. Αυτό έχει σοβαρά αποτελέσματα στην υγεία του, αλλά και στον χαρακτήρα του, αφού όσα ζώα εγκλωβίζονται, είναι πολύ νευρικά, τους λείπει η ανθρώπινη επαφή και γίνονται συχνά, ανεξέλεγκτα άγρια. Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε καθαρόαιμο ζώο, μπορείτε να αναζητήσετε κουτάβια, κατευθείαν από τους εκτροφείς της αντίστοιχης ράτσας.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Say_no_to_pet_shop_puppies_stickers


Όταν δείτε pet shop που εμπορεύεται ζώα, MHN αγοράσετε από εκεί. Αγοράστε από τα μαγαζιά όπου πωλούνται μόνο τροφές και αξεσουάρ μικρών ζώων. Οι τροφές είναι οι ίδιες, το αποτέλεσμα όμως είναι διαφορετικό. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειές σας, ίσως χρειαστεί να πατε σε ένα pet shop λίγο πιο μακριά από το σπίτι μας, όμως ο σκοπός είναι ιερός! Και για τον σκοπό αυτό αξίζει να παλέψουμε όλοι και να αλλάξουμε τις συνήθειες του κόσμου στο όνομα των αγαπημένων μας ζώων που μας ομορφαίνουν την ύπαρξη, μας κάνουν περισσότερο όμοιά τους... Και αυτό είναι το προνόμιο! Να μοιάσουμε στα ζώα και να αποβάλλουμε την κακιά πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Vetshame_main_01

Aγνοια? Αδιαφορία? Όποια και να είναι η αιτία, εμείς οι φιλόζωοι, οφείλουμε να προστατέψουμε τα πλάσματα για τα οποία νοιαζόμαστε, όπως και τους υπόλοιπους φιλόζωους. Το Γατόσπιτό μας έχει σαν στόχο, να ενημερώνει, να ενώνει και να βοηθάει τους φιλόζωους, να βρίσκουν λύσεις και να αλλάζουν σιγά σιγά τούτο τον κόσμο!

Εδώ έχουμε δημιουργήσει ένα κατάλογο με pet shop που ΔΕΝ εμπορεύονται ζώα.

Στηρίξτε τα! Δυναμώστε τα! Πείτε όχι στους ζωοεμπόρους!

Και βοηθείστε μας να τον εμπλουτίσουμε.

Στείλτε μας την διεύθυνση, το τηλέφωνο και το όνομα του pet Shop της γειτονιάς σας, που είναι κατά της πώλησης ζώων ή που ακόμα και για άλλους λόγους δεν πουλάει ζώα, ενημερώστε τους σχετικά με το δίκτυό μας και προτείνετέ τους να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας, εντελώς δωρεάν. Εμείς θα φροντίσουμε, έτσι ώστε όλοι οι φιλόζωοι της περιοχής να αγοράζουν από εκεί.

Με το δεδομένο ότι η πολιτεία αδιαφορεί, με το δεδομένο ότι οι νόμοι ΔΕΝ εφαρμόζονται, ας δώσουμε εμείς πρώτοι τα σωστά μηνύματα. Ας ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ στις πρακτικές όλων αυτών των pet shop που πλουτίζουν πουλώντας ψυχές και καταδεικνύουν τη δαιμονική όψη του ανθρώπινου είδους.

Δείτε εδώ τις εκπομπές της Oprah για τα puppy mills:
Μέρος 1 https://www.youtube.com/watch?v=Km1_h7eGiKU
Μέρος 2 https://www.youtube.com/watch?v=64QlA_BHxWI
Μέρος 3 https://www.youtube.com/watch?v=0gXz-GqZOgI
Μέρος 4 https://www.youtube.com/watch?v=ZjoIHNCV3aw
Μέρος 5 https://www.youtube.com/watch?v=ye5l9X1HyXo
Μέρος 6 https://www.youtube.com/watch?v=47-owhddjZk
Μέρος 7 https://www.youtube.com/watch?v=S5_5BpoxeeI
Μέρος 8 https://www.youtube.com/watch?v=-qUrD9lVETQ

Αφιέρωμα στους γονείς του ζώου που αγοράζουμε από pet shop:
https://www.youtube.com/watch?v=OdcNl5FqcKY

Οι φωτό είναι από ζώα που σώθηκαν από τις ''μονάδες αναπαραγωγής''. Κάντε μια αναζήτηση "Stop puppy mills!" και το θέαμα που θα αντικρύσετε θα σας σοκάρει. Και θα σας προβληματίσει...

Τελικά υιοθετώντας ένα τέτοιο ζώο, το σώζετε ή καταδικάζετε μύρια άλλα; Σκεφτείτε το!

Πηγές:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_1_13/05/2006_1285718
http://stoppuppymills.org/
http://www.prisonersofgreed.org/
http://www.canismajor.com/dog/puppymil.html
http://www.puppymillrescue.com/
http://pap911.rescuegroups.org/info/display?PageID=1621
http://www.pets.gr
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=iQxU7ZJrhY4

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation? Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε 662310

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Gatota10

Gatadministrator
Gatadministrator
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Θηλυκό
Ποντικός
Ηλικία : 51
Τόπος : Γάτω Χώρες
Αριθμός γατουνίων : 8 εσωτερικές...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Αλήτη της Μ81
Motto : Ι used to be schizophrenic but WE are OK now!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Anger2

http://www.gatospito.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από andrilisa Κυρ Νοε 22, 2009 6:02 pm

Έχω φρικάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά το ανθρώπινο είδος είναι τόσο ηλίθιο τόσο τιποτένιο??? Για όνομα του θεού τι νομίζουν μερικοί πως κάνουν???????
andrilisa
andrilisa
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Ποντικός
Ηλικία : 51
Τόπος : Θάσος
Αριθμός γατουνίων : 1 στην καρδιά μου για πάντα και ο κούκλος ο Μέλιος
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω όλες είναι γλύκες
Motto : ο έρωτας είναι μια ματιά στον ούρανο με τ'άστρα. Μην βλέπεις όμως και πολύ ψηλά μην σου 'ρθει καμιά γλάστρα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2009
Mood : Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε M_love

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από markello Κυρ Νοε 22, 2009 6:05 pm

andrilisa έγραψε:Έχω φρικάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά το ανθρώπινο είδος είναι τόσο ηλίθιο τόσο τιποτένιο??? Για όνομα του θεού τι νομίζουν μερικοί πως κάνουν???????

Εμπόριο άνευ όρων, κανόνων, νόμων και ηθών! Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε 956573
markello
markello
Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου

Θηλυκό
Φίδι
Ηλικία : 46
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood : Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε M_thinking

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από akaalias Πεμ Απρ 29, 2010 12:09 pm

σοκαριστικο...και πολυ χρησιμο θεμα

akaalias
Kitten
Kitten

Άντρας
Δράκος
Ηλικία : 59
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/04/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από CityCat Τρι Μάης 11, 2010 2:19 am

Κάποιοι ακόμα νομίζουν ότι "άνθρωπος" και "ζώο" είναι κάτι διαφορετικό.
Ο άνθρωπος είναι χειρότερος σε πολλά πράγματα από τα ζώα.
Κάποτε ο άνθρωπος θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα σε κάποια "άλλα ζώα" ακόμα πιο εξελιγμένα.
CityCat
CityCat
Kitten
Kitten

Άντρας
Κατσίκα
Ηλικία : 56
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood : Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Newher10

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από gemini_male_kitty Κυρ Ιουν 13, 2010 2:13 am

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΙΣΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ)

gemini_male_kitty
Kitten
Kitten

Άντρας
Δράκος
Ηλικία : 35
Τόπος : Καλαμάτα
Αριθμός γατουνίων : ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το άσπρο που βρήκα στην παρακάτω γειτονιά!
Motto : Όποιος βλάπτει τα γατάκια, να τον βρούνε στα χαντάκια!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/06/2010
Mood : Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε M_thunder

https://	http://www.facebook.com/harry.kiriakoulis

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από gatoagapoula Πεμ Μαρ 10, 2011 7:33 pm

ποπο εχω φρικαρει. Οφειλω να πω οτι δεν ειχα ιδεα οτι τα ζωα βασανιζονταν τοσο σκληρα. Καθωσ διαβαζα μια φρικη διαπερασε την καρδια μου και ορκιστικα να μην αγορασω ζωο απο πετ σοπ και να μην αφησω την οικογενεια μου να το κανει. Επισησ θα ενημερωσω τουσ φιλουσ μου γιατι κανενα πλασμα δεν αξιζει τετεια αντιμετωπιση.ΚΑΝΕΝΑ
gatoagapoula
gatoagapoula
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Σκύλος
Ηλικία : 29
Αριθμός γατουνίων : 1 και λατρεμενο
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2011
Mood : Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε M_love

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από dimou.aSporty Κυρ Φεβ 01, 2015 12:08 am

Με το που το διάβασα φρίκαρα, πως μπορούν να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι στα ανυπεράσπιστα μικρά αυτά ζωάκια; Συνάδειση δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποί; Δεν ξέρω πια τι να πω...

dimou.aSporty
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Μαϊμου
Ηλικία : 55
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/01/2015

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε Empty Απ: Πωλούνται ψυχές σε τιμή ευκαιρίας... Διαβάστε ΠΡΙΝ αγοράσετε

Δημοσίευση από dimou.aSporty Κυρ Φεβ 01, 2015 12:14 am

Είδα και τα βίντεο και πραγματικά είναι απέσιπ το τι κάνουν κάποιοι στα ζώα για να βγάλουνε μόνο και μόνο χρήματα! Δεν είναι κοινωνία αυτή που οι άνθρωποι νοιάζονται μόνο για το προσκοπικό τους όφελος και το όχι τι θα γίνει αν κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις που θα προκαλέσουν! Δεν τους μπορώ κάτι τέτοιους ανθρώπους με κακόβουλη θέληση!

dimou.aSporty
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Μαϊμου
Ηλικία : 55
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/01/2015

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης