gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κτηνίατροι για ξύλο

+17
Δ²
Gogo Valentinou
otz
marie aristocat
Anatoli
Πούπσυ
natalouko
Fotoula
niki
koneko
alexandrakicat
Prouna
polina4smile
doremi
Μαιρη
Debbie4ever
meowing
21 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 Empty Απ: Κτηνίατροι για ξύλο

Δημοσίευση από Debbie4ever Τρι Ιουλ 17, 2012 5:18 pm

Δηλαδή έτσι και δεν τον πλήρωνες θα το κράταγε όμηρο; Έλεος! Το ακούσαμε κι αυτό!
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν είχες χρήματα μαζί σου! Π.χ. είχες μόνο 50 πάνω σου! Άνθρωποι είμαστε! Μπορεί να τύχαινε να ξέχναγες το πορτοφόλι σου!
Debbie4ever
Debbie4ever
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_hug

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Gogo Valentinou Τρι Ιουλ 17, 2012 7:05 pm

Λοιπον δεν αντεξα να τα διαβασω ολα τα σχολια....εχω συγχιστειιιιιιιιιιιιιι....ακου σε ταρακουναγε για 70 ευρω???Ρε συ γιατι δεν του κανεις καταγγελια στην κτηνιατρικη οπως σου παν και οι αλλοι???Και ποιος ειναι ο παπαρας που θελει και 1000 ευρω μη skatovroxi ....Αει astadiala astadiala astadiala
Παντως ρε παιδια εχω και γω ενα παραπονο απο τη δικια μου αλλα ειναι καλη κατα τ αλλα και δεν ηθελα να το αναφερω....Οταν την πηρα τηλ στις 5.30 τ απογευμα και της ειπα οτι το γατι μου ειναι πεσμενο στο ισογειο εδω και 3 ωρες και δεν ξερω ποσο εχει χτυπησει και την ρωτησα αν μπορει να περιμενει παραπανω απο τις 8.30 που κλεινει μηπως και δεν ερθει συντομα (ηδη ειχε καθυστερησει) ο πατερας του εργενη που μενει στο ισογειο να μ ανοιξει να το παρω, μου ειπε..."καλα και ποσο θα περιμενω??"...Ενταξει αν καθυστερουσε λιγο σε περιπτωση που αργουσε θα χαλαγε ο κοσμος???Δεν σου λεω να μεινει μεχρι την αλλη το πρωι αλλα πες οτι ερχοταν 9 το βραδυ....Επειγον δεν ηταν η πτωση του??? Sad Sad
Gogo Valentinou
Gogo Valentinou

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_refr

Δημοσίευση από Δ² Τρι Ιουλ 17, 2012 7:49 pm

Αφήστε παιδιά, έχω δει κι εγώ πολλά από κτηνιάτρους... Δυστυχώς τα περισσότερα άσχημα. Τουλάχιστον τα παθήματά μας να μην είναι μοιραία και να μπορούμε να μαθαίνουμε να τους "σταμπάρουμε" και να τους αποφεύγουμε...

Meowing η γατούλα σου συνήλθε τώρα;
Δ²
Δ²
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_yoohoo

Δημοσίευση από Gogo Valentinou Τρι Ιουλ 17, 2012 8:09 pm

Ναι καλα πρεπει να ναι απ την αιματουρια...Δεν ειδα αιμα πουθενα...και μαλλον τα κανε παλι στο μπανιο μεσα...δεν ειχε αιμα...Εν τω μεταξυ το μικρο κτηνος μ εχει κοψοχολιασει...βρηκε στεκι για υπνο στο τερμα του καναπε στον τοιχο...και το ψαχνα απεγνωσμενα μεχρι που το ανακαλυψα...δεν αντεχω παιδια...εχω απιστευτο αγχος ακομα... Sad Sad Πρωτα κοιταω κατω στο δρομο μην επεσε και μετα στο σπιτι... Sad
Gogo Valentinou
Gogo Valentinou

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από meowing Τρι Ιουλ 17, 2012 8:42 pm

καλε δεν ειχα λεφτα πάνω μου πηγε κ μου εφερε η μανα μου!αλλιώς δε μ άφηνε!μιλάμε να τρελαίνεσαι!
δεν εχει συνέλθει εντελώς απ τη νάρκωση ακόμα, σέρνει λίγο τα πίσω πόδια, δεν τρώει , δεν πίνει, της δίνουμε με σύριγγα, και δεν έχει κάνει κ πιπί, που είναι το βασικό για να φύγει η νάκρωση απ' ότι μου είπε η κτηνίατρος, με την οποία είμαστε σε επικοινωνία. ακόμα μου είπε να μην ανησυχήσω, αν μέχρι το πρωί δν έχει πάρει τα πάνω της βλέπουμε. έλεος πια , πόση δόση της έδωσε?

γενικά ρε παιδια πολλά άσχημα σκηνικά με κτηνιάτρους ακούω Sad είναι δυνατόν???? γιατί έχω και σκηνικό σε άλλη κλινική της ****** πριν από τρία χρόνια, που πήγαμε ένα γατάκι χτυπημένο κ μου είπε στεγνά "ε θα πεθάνει"!!!!! σοκ! ε ρε φίλε (150 ειχε πάρει αυτός) τοσα παίρνεις τουλάχιστον προσπάθησε να το σώσεις!!κ είχε μπει η μάνα μου μέσα για να του κάνουν αδρεναλίνη κ δν ξέρω κ εγώ τι αλλο (δεν είμαι κ γνώστης των ιατρικών καθόλου)

δηλαδή κ μένα δεν είναι το θέμα τα λέφτα, και 500 να μου ζήταγε θα τα έδινα για τη γάτα (που φυσικά θα ήταν ακραίο, αλλά τι να κάνεις αμα σε εκβιάζουν εκείνη την ώρα), αλλά θράσσος όχι να μας γδύνει, να λέει ότι μας κάνει κ χάρη και να μην είναι κ σωστός γιατρός. λες και το ότι την κοίταξε το έκανε από την καλή του την καρδιά.

για το γιατρό που πήγα πάντως μου είπε κ ένας φίλος μου σήμερα πως έχει κ αυτός ασχημη εμπειρία. κ νομίζω όταν είδε τη συνταγή η δικιά μου η κτηνίατρος κ είδε το όνομα, κάπως στραβομουτσούνιασε αλλα δεν μ είπε κάτι.

meowing
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Τίγρης
Αριθμός γατουνίων : 3+ολα τα αδεσποτα της γειτονιας
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι πανω στις κρυες πλακες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/04/2012
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M-help

Δημοσίευση από Δ² Τρι Ιουλ 17, 2012 8:53 pm

Τι να πω... τουλάχιστον ενημέρωσε τους φιλόζωους της περιοχής σου να το ξέρουν.
Ελπίζω να συνέλθει η μικρούλα σου σύντομα. Γράψε μας νεότερα.

Γωγώ χαίρομαι πολύ για το μικρούλι. Κουράγιο και σε σένα, προσπάθησε να ηρεμήσεις τώρα.
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από alexandrakicat Τρι Ιουλ 17, 2012 10:49 pm

Εγω οταν βρηκα γατακια που το ενα ειχε σκουλικια ΠΑΝΤΟΥ ματια,ποπο κτλ.Ακουσα το καλο Σιγα μωρε θα πεθανει μην ξοδευτεις!!!Αλλα ευτηχως εχουμε εναν γιατρο εδω (οχι της Νινας αλλον) που πηγα μεχρι το πετ σοπ ρωτησα τον πετ σοπα και μου ειπε περιμενε να του τηλεφωνησω και ο ανθρωπος μεσω τηλεφωνουν μου ειπε τι φαρμακα να παρω και τι νακανω ενω οι περισσοτεροι θα ελεγαν "Φερτο απο εδω να το δω και θα σου πω" και θα χρεωναν και κανα 50αρι την επισκεψη!
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από SuperCatz Τρι Ιουλ 17, 2012 10:58 pm

Ρε γμτ, μη λέτε ό,τι να 'ναι! Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 388464 Η τηλεφωνική διάγνωση είναι τόσο επικίνδυνη όσο το να προτείνονται ή να "απαγορεύονται" φάρμακα μέσω διαδικτύου. Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 388464 Μου 'χει πέσει το σαγόνι μ' αυτά που διαβάζω, έλεος!Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 71431 Κακοί κτηνίατροι υπάρχουν και θα υπάρχουν, όπως υπάρχουν και καλοί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ίσα για να πούμε κάτι!Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 435590
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_dance

Δημοσίευση από koneko Τρι Ιουλ 17, 2012 11:27 pm

meowing έγραψε:Λοιπόν είμαι έξαλλη! Πήγα, με χρέωσε άλλα 70 ευρώ, δε με αφηνε να φύγω αν δε του τα έδινα, την τραβηξε από τα μπράτσα μου τη γατα έτσι όπως την έιχα περασμένη με το καλάθι για να φύγω , με ταρακούναγε , εκανε σαν τρελός! έχω πάθει σοκ!! του είπα ότι δεν έπρεπε να με διώξει χτες το βράδυ και μου είπε οτι μου έκανε κ χάρη κ του είπα αν δε θέλατε ας μην ερχόσασταν αφού εσείς έχετε βάλει το τηλ έκτακτης ανάγκης, κ λέει ότι κανονικά πάιρνει 1000 ευρω!!!!!!!!! δεν έχω λόγια απλά! κ λυπάμαι πολύ αλλά θα κατονομάσω την κλινική αλλα θα το κάνω για να μην την πατήσουν κ άλλοι άτυχοι. λεγεται *************** η κλινικη και είναι στην *************

την πήγα μετά στη δική μου, μου είπε ότι της έδωσε πολλή νάρκωση για το μέγεθος της γιατί ακόμα κ τα μάτια της είχαν ακόμα μυδρίαση. μου είπε πως έπρεπε να την πάρω τηλ ότι ώρα κ να τανε κ πως θα με έσελνε σε κάποιον που εμπιστεύεται αν δε μπορούσε να έρθει η ίδια. Αλλά εγώ δεν την πήρα γτ είναι μόνη με 3 παιδιά κ δν ήθελα μες τη νύχτα.

αυτά, καλά είναι τώρα, την έχω βάλει στο μπάνιο μέχρι να συνέλθει από τη νάρκωση.

υ.γ. για να την αιμοληψία κάνουνε νάρκωση????

τι λες τωρα?!?!?! Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 71431 Δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα!!! Οπως σου ειπαν και παραπανω, κατηγγειλε τον στον κτηνιατρικο συλλογο. Επρεπε να σε ειχε ενημερωσει για το συνολικο κοστος. Δεν ειναι δυνατον να σου ζηταει επιπλεον χρηματα χωρις να σε εχει ενημερωσει πρωτιστως! Αν δεν ειχες δηλαδη τι θα εκανε; Θα κρατουσε το γατι σου ομηρο?! Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 71431

Το συνολικο σας κοστος μου φαινεται τραγικα μεγαλο. Ακομα και εγω που ζω στο εξωτερικο που η κτηνιατρικη περιθαλψη κοστιζει πολυ περισσοτερο απο εκει, δεν θα μου επαιρναν τοσα! Ειδικα τα 70 ευρω για την διανυκτερευση ειναι παρα πολλα Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 71431

meowing έγραψε:α κ η κτηνιατρος μου μου είπε πως έπρεπε να της κάνει τη νάρκωση πριν προσπαθήσει να της βγάλει τη βελόνα! όχι αφου δεν τα κατα΄φερε και του πεσε μες το λαιμό της! γτ κατα τύχη μετά κατάφερε κ την έπιασε με τη λαβίδα, θα μπορούσε να την έχει ήδη καταπιεί κ να θέλει επέμβαση μετά το γατί!

εχει απολυτο δικιο η κτηνιατρος σου! Αυτος δεν ειναι μονο $#%^$#%@#$ αλλα και επικινδυνος! Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 71431

Πούπσυ έγραψε:εμένα στην πούπσυ και εμβόλιο της κάνουμε με ηρεμιστική. δεν γίνεται αλλιώς.

Σιγουρα εχεις γατα στο σπιτι σου; Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 56971 Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 56971 Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 56971
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_tour10

Δημοσίευση από Smokys Τετ Ιουλ 18, 2012 12:54 pm

meowing έγραψε:συγγνώμη που έβαλα τα στοιχεία της κλινικής δε γνώριζα ότι απαγορεύεται το έκανα απλά για να γλυτώσουν τυχόν άλλοι άτυχοι γατογονείς

Βασικά το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι όροι χρήσεις εδω αλλα το νομικό θέμα που μπορεί να προκυψει. Το να κάνεις μια αναφόρα αρνητική για κάποιον (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) είναι δυσφημιση (αν είναι και ψευδής τότε λέγαιτε συκοφαντικη δυσφημιση) και διώκεται ποινικά.

Οπότε καλό είναι να προσέχουμε όταν γίνονται τέτοιες αναφορές διότι το θέμα μπορεί να μπλέξει ασχημα (δεν είναι τυχαίος και ο σχετικός όρος χρήσης, είχαμε σχετική εμπειρία με τέτοιο συμβαν, και ήταν με εταιρεία)

Ευχομαι περαστικά στο γατάκι σας. oksmily3

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Σπόιλερ:

Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.

Smokys
Moderator/Πρωτερ-γάτα
Moderator/Πρωτερ-γάτα

Άντρας
Δράκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 Welcome

Δημοσίευση από vanilia cat Τετ Ιουλ 18, 2012 1:00 pm

περαστικά στο γατάκι σου !
ο άνθρωπος δεν υπάρχει! τι να πω !
λογίζεται για γιατρός αυτός ,τώρα?!
vanilia cat
vanilia cat
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto : live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 Hellos11

Δημοσίευση από alexandrakicat Τετ Ιουλ 18, 2012 1:02 pm

SuperCatz έγραψε:Ρε γμτ, μη λέτε ό,τι να 'ναι! Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 388464 Η τηλεφωνική διάγνωση είναι τόσο επικίνδυνη όσο το να προτείνονται ή να "απαγορεύονται" φάρμακα μέσω διαδικτύου. Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 388464 Μου 'χει πέσει το σαγόνι μ' αυτά που διαβάζω, έλεος!Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 71431 Κακοί κτηνίατροι υπάρχουν και θα υπάρχουν, όπως υπάρχουν και καλοί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ίσα για να πούμε κάτι!Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 435590
Αμα του πεις βγαινουν σκουλικια απο τα ματια του,δεν νομιζω οτι θα ναι δυσκολο να διαγνωσει τι εχει,δεν ειναι οτι ειχε μια πληγη και μπορει να ηταν δυο διαφορετικα πραγματα και να ηθελα ενα απο τα δυο φαρμακα οποτε επρεπε να το δει απο κοντα!Για τα σκουλικια δεν υπαρχει αλλο φαρμακο εκτος απο την παστα...
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!

Δημοσίευση από nikos_x Τετ Ιουλ 18, 2012 1:20 pm

Σκουλικια απο τα ματια βρε Αλεσσα? Τι ειναι αυτο?Απλος παρασιτισμος? Χλωμο μου φαινεται...... Suspect
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 Lick

Δημοσίευση από Δ² Τετ Ιουλ 18, 2012 10:02 pm

Meowing συνήλθε τώρα η γατούλα από τη νάρκωση; Είναι όλα οκ?
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από Πούπσυ Τετ Ιουλ 18, 2012 10:08 pm

dimitroula έγραψε:Meowing συνήλθε τώρα η γατούλα από τη νάρκωση; Είναι όλα οκ?
+1 Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 876780
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_coffee

Δημοσίευση από alexandrakicat Τετ Ιουλ 18, 2012 11:07 pm

nikos_x έγραψε:Σκουλικια απο τα ματια βρε Αλεσσα? Τι ειναι αυτο?Απλος παρασιτισμος? Χλωμο μου φαινεται...... Suspect
Του ετρωγαν τα σωθικα...Το καημενο πεθανε... Sad
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από Δ² Τετ Ιουλ 18, 2012 11:34 pm

Μπορεί να είχε heartworm...tafos Κρίμα Sad
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από Gogo Valentinou Πεμ Ιουλ 19, 2012 12:59 am

Μπορεις να μου στειλεις με μηνυμα το ονομα του γιατρου να μην την πατησω???Δυο γατια μεγαλωνω και δεν ξερει ποτε κανεις τι του ξημερωνει...ευχαριστω...
Μωρε θελει μια skatovroxi διαφημιση....
Το μωρακι συνηλθε το γλυκο μου???
Gogo Valentinou
Gogo Valentinou

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από meowing Δευ Ιουλ 23, 2012 9:25 pm

το πήρα διακοπες 4 μέρες κ συνηλθε! εντάξει την 1η μερα δε μιλιόταν, συνηλθε πλήρως απ τη νάρκωση δυο μερες μετά, αλλά μετά επανηλθε, αρχισε να τρώει (κονσέρβες βέβαια, να δω πως θα επανέλθουμε στην ξηρά) , αν και νερό δεν πίνει πάρα πολυ (όπως παλιά που δεν την προλάβαινα)
αλλά φαίνεται καλά τώρα!!κ έγινε κ πιο χαδιάρα , ενώ με είχε στο κλάσιμο με το συμπάθειο , τον τελευταίο καιρο!τι να πω! το μετατραυματικό σοκ??
ελπίζω να ην ξαναζήσουμε πάντως κάτι τέτοιο, όπως μου είπε κ ένας φίλος μου έχει άλλες 6 ευκαιρίες να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει! Razz

όσο για το γιατρό τον έκραξα στο φουμπου, κ έχω και 2 φρεντς που μπαίνουν εδώ στο γατόσπιτο, θα τους πως να το έχουν στα υπόψη!
σας ευχαριστώ και πάλι!!!

meowing
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Τίγρης
Αριθμός γατουνίων : 3+ολα τα αδεσποτα της γειτονιας
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι πανω στις κρυες πλακες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/04/2012
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M-help

Δημοσίευση από doremi Δευ Ιουλ 23, 2012 9:27 pm

Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 742497 Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 742497 Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 742497 Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 322479
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M-aipnies

Δημοσίευση από Δ² Δευ Ιουλ 23, 2012 9:30 pm

Μπράβο σας! Με το νερό να μην ανησυχείς, λογικό είναι λόγω κονσέρβας να μην πίνει σχεδόν καθόλου.
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από Πούπσυ Δευ Ιουλ 23, 2012 10:37 pm

ωραία. καλά εξοργίζομαι που λες ότι έκανε 2 μέρες να συνέλθει. ούτε απο στείρωση δεν κάνουν τόσο. τη θεωρώ τυχερή που ζει κιόλας με τόση νάρκωση που της έβαλε... όσο για το κλάσιμο, νομίζω ότι και αυτό έχει να κάνει με τις κονσέρβες.
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood : Κτηνίατροι για ξύλο - Σελίδα 2 M_coffee

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης